Önsöz

Fotoğrafım
Köprünün üzerinde omzumda uyurken, seni izliyordum, boğazı aldatırken.

6.27.2009

teninde kaybolmak

Bazen içiyorum, sensiz. Sarhoş oluyorum desem doğru olmaz. Seninle sarhoşum. Esriğim seninle. İmkânsız, açıklaması zor bir duyguyu yaşıyorum. Birde yanımda olsan sevgili… Uzaklık anlamını yitiriyor bazen, kelime bulamıyorum. Arıyorum seni. Biliyorum gecenin ikisi olmuş uyuyorsun şuan. Ben ise bir alkolik gibi seni düşünüyorum. Seni yaşıyorum. Sağ tarafım boş orada senin oturduğunu hayal ediyorum ve seviniyorum oturacağını düşününce.

5 yorum:

Maybe dedi ki...

sualsiz kaybolmuş bir geminin denizindeyim, eski bir kuyruklu piyano var, bir de hayalet uşak, çalmaya çalışan. piyano tıngırdadıkça ben bir nota daha yaklaşıyorum sana, özellikle bugünlerde, sanki yeni bi şarkıya başlıyormuşuz gibi, sanki bu notalara daha önce hiç basmamışız gibi..yeniden tanıyorum seni her gün, her saat, adamla kadının arasına giren "Ş" ile konuşuyorum. biliyorum. yeni bir alfabe bu içimizdeki. sen. ben. uyku. rüya.

Adsız dedi ki...

Alkolik gibi düşünmek? Allah Allah.

Adsız dedi ki...

salihande'nin metropol versiyonu. sirf sizin su uyandim yaninda yoktun zirvalarinizi okumamak icin ev tutacağim ikiniz icin. Cok bayik bloglariniz. prfff....

Arturo dedi ki...

ahahahhaha
valla çok iyi olur bi ev tutarsan, manzaralı olabilir mesela. beğenmiyorsan okuma demeyeceğim çünkü biliyorumki hergün bağımlı gibi okuyacaksın. belki sende birgün böyle bir duygu hissedebilirsin, ve bu duygularını kelimelere dökebilirsin diye.

Maybe. dedi ki...

sevgili adsız, ev tuttuk. yazılara tam gaz devam. haberin olsun. :)))